Saturday, 14 January 2012

kisah budak Wan fakrul atif

hai , hari ni topik cerita tentang budak juvana .. wahaha XD kejam nye lahhh aku ni ..
Nama dia WAN FAKRUL ATIF .. setngah orang panggil dia latib or budak juvana sebab sikap dia yang second day masuk sekolah dahh macammm ... #no komen ..
dia ni Budak baru , baru masuk smk sri pantai tahun 2011 , 2 marikh .. mula2 ingat dia ni baik laa kan..
tapi dah second day dah nampak belang dia tuh..ish2 .. 
Dia ni Banyak jugak awek , setiap bulan ada je realitionship dia tukar # lu pk lu bagus laa tukar bykk2 tuh ?!#
tapi sian member aku dia nak tekal tak dapat2 .. last2 kapel dengan orang lain .. ahaha( joke je bro)

Dia memang kuat mengacau .. ada je benda nak cari gaduh .. 
kalau tak sakitkan hati orang sehari memang tak sahhh ..  ;p
kalau dia baca entry ni  mau dia maki hamun aku ..

bahasa dia pon cantikk jugakk taw .. rasa macam nak bagi flying kick kekadang tuh 
Aksi yang paling dia suka buat jelir lidah #ek elah comel sangat lerww tuuu #
tak payah cakap laa duluu memang ramai anti dengan diaa ni ..
kekadang dia terasa juga dengan sikap 2 marikh .. well , mesti laa aku tahuu perasaan diaa.. 
akkkuuu kaannn .. ehemm2..
'
'
'
'
'
'
'

'
'
'
'
'
'
'
akuuuu kann
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
Kaki blogger , dia pon ada blog macam aku ..
aku pulak jenis yang suka blogwalking..hehehe ;pp
aku puas cari url blog diaa.. tapi tak jumpa T,T


  sebernanya aku tak rapat sangat dengan mamat nii .. xbanyak aku tahu tentang kisah diaa..oke this year 2012 dia masuk kelas 3 musytari (betul ke aku eja nih) kira ok laa tuh kann.. kelas ketiga yang terpandai ;))
doa aku pada dia : semoga dia berubah menjadi baikk .. Amin !

6 comments:

syaie said...

mie.. yg psl atip tuw.. ak bangkang.. amboi.. sejak ble koe pndai stu2 kn orng ny??

syaie said...

chop3!!!! yg psl atip syok kt ak tuw.. ak sma skali x setuju!!! agak2 lah beb.. bley jd gossip nnty.. paper pown cubaan yg baek..

Memorial Sahabat said...

sejak berthun lme nye ;p

fakhrulatif said...

ek eleh . ntah bile aku suke bdak gile nie . kloe aku suke dye pown . msti kiamat dunie nie . kloe koe nk cri link blog aku . asl xckp . nti aku bgi laa :D

Memorial Sahabat said...

Dua2 gila .. habis cerita .. haha XD
aku tada masa nak g minta , na tunggu ko bagi sendiri .. hehe

syaie said...

bgus2.. koe da pdm...