Monday, 16 January 2012

Muhammad Aideal - budak baru !!

Teringin pula aku nak cerita tentang Budak Baru 3 Marikh 2012 ..
Dia dari sekolah yang pandai .. budak asrama laa katakan .. tapi aku tak tahu apa ke pandai sangat dia pilih SMK SRI PANTAI , bukan bijak sangat sekolah ni tapii , kira dia patut bersyukur laa masuk kelas yang Bijak2 laa katakan .. Wahaha XD
usha sikit mukaa dia .. err.. 
'
'
v
err.. hensem ?! orgh! noo komen untuk itu .. 
kalau aku kata "mak ai , hensem gila kot aideal ni" .. err.. pelish oke .. aku memang tak akan cakap mcm tu even lakki tu rupa macam ROMEO sekali ponn.. tak percaya? kisah pulakk aku kan .. ahaha .. btw ia hanya laa example okey?!
well kalau aku cakap cm tu nanti org pk negetive tak pon TUAN punye badan kembang kempis hidung dia.. hehe
kalau kata " u are not my taste , xhensem langsung" mau diaa datang cekik aku .. kalau tak datng cekik aku , dia kutuk aku belakang2 .. ohhh ! berani kutuk laa aku , aku jugak yang dapat pahala.. terima kasih ^^

diaa ni aku rasa suka buat groupp kot , belum pape dah sumbat aku masuk group dia yang NI apa motif dia buat group tu ponn aku tak tahu .. cer cakap per motif mu buat group tu .. at least bagi 3 sebab laa yeww.. hekhek >,<

yang special tentang diaa laa kan , 
1. ejaan aidil lain sikit ( special ke tuh ? tibai je!)
2. belum seminggu dah pandai bodek cikgu (amboi ! jelas aku taw ! mana kau belajar ea!)
3. sendiri pikir laaa .. !

No comments: