Monday, 16 January 2012

Senarai Nama 3 Marikh 2012

39 Kesemua nama ;))

Muhammad Aideal - budak baru !!

Teringin pula aku nak cerita tentang Budak Baru 3 Marikh 2012 ..
Dia dari sekolah yang pandai .. budak asrama laa katakan .. tapi aku tak tahu apa ke pandai sangat dia pilih SMK SRI PANTAI , bukan bijak sangat sekolah ni tapii , kira dia patut bersyukur laa masuk kelas yang Bijak2 laa katakan .. Wahaha XD
usha sikit mukaa dia .. err.. 
'
'
v
err.. hensem ?! orgh! noo komen untuk itu .. 
kalau aku kata "mak ai , hensem gila kot aideal ni" .. err.. pelish oke .. aku memang tak akan cakap mcm tu even lakki tu rupa macam ROMEO sekali ponn.. tak percaya? kisah pulakk aku kan .. ahaha .. btw ia hanya laa example okey?!
well kalau aku cakap cm tu nanti org pk negetive tak pon TUAN punye badan kembang kempis hidung dia.. hehe
kalau kata " u are not my taste , xhensem langsung" mau diaa datang cekik aku .. kalau tak datng cekik aku , dia kutuk aku belakang2 .. ohhh ! berani kutuk laa aku , aku jugak yang dapat pahala.. terima kasih ^^

diaa ni aku rasa suka buat groupp kot , belum pape dah sumbat aku masuk group dia yang NI apa motif dia buat group tu ponn aku tak tahu .. cer cakap per motif mu buat group tu .. at least bagi 3 sebab laa yeww.. hekhek >,<

yang special tentang diaa laa kan , 
1. ejaan aidil lain sikit ( special ke tuh ? tibai je!)
2. belum seminggu dah pandai bodek cikgu (amboi ! jelas aku taw ! mana kau belajar ea!)
3. sendiri pikir laaa .. !

Saturday, 14 January 2012

Afiqin Mohd Zaki si pengawas

tengok tajuk pon pasti daa tahu nak cerita tentang siapa kan ;))
yess , this entry for himm ❤
my beloved friend ..# beloved ke ?? # ouhh taktak ! saya tak serapat yang di sangka kan ..

Dia ni salah seorang mawas pengawas lelaki 3 tahun berturut2..
 kalau dah kata pengawas mesti nak kasi tunjuk gambar pakai baju Biru .. 
gambar ni rasa nya pada tahun 2010 .. err.. rasanye lahhh =,=

1 thing i like about him ♥
Dia pandai bergaya.. gaya  dia peraga baju tuh tak boleh tahan taw ..
memang stylo gilaa.. semarrtt je tengokk ..
biasa laa kan , pereka fesyen mestilaa kena bijak peragakan baju yang cantik di badan nyew..;))
kedang2 kalau tengok profiile picture dia di facebook sekali imbas  , tak nampak macam dia langsung ..
nampak laa kehenseman dia ( aku puji ikhlas ni ;p)

dia suka snap snap gambar .. semua gambar dia cun2 .. chop2 ! gambar je , bukan orang nye ..;pp
hehe..macam pic kat atas tu.. kalau gambar sebelum edit mesti smart.. tengokk laa mutu kemera ye dakk .. ?!
dulu dia pernah jadi kawan rapat RGC .. tapi sekejap je , tak sampai satu tahunn ... entah kenapa kiteorang jadi tak rapat macam duluu.. 
Semua orang kenal dia sebagai Afiqin Gaga .. nama yang di ambil dari lady gagah gaga .. peminat fanatik laa katakan .. semua lagu lady gaga dia tahuu .. sebut je lagu apa korang nak dengar , nanti radio tu akan play laa.. hehehe ;pp
tapi sekarang dah tukar pulakk nick name dia jadi afiqin bloom bloomm...  mayb bloom2 tu asal dari buih kot kann .. hehehe (mngarut je aku nih)



kisah budak Wan fakrul atif

hai , hari ni topik cerita tentang budak juvana .. wahaha XD kejam nye lahhh aku ni ..
Nama dia WAN FAKRUL ATIF .. setngah orang panggil dia latib or budak juvana sebab sikap dia yang second day masuk sekolah dahh macammm ... #no komen ..
dia ni Budak baru , baru masuk smk sri pantai tahun 2011 , 2 marikh .. mula2 ingat dia ni baik laa kan..
tapi dah second day dah nampak belang dia tuh..ish2 .. 
Dia ni Banyak jugak awek , setiap bulan ada je realitionship dia tukar # lu pk lu bagus laa tukar bykk2 tuh ?!#
tapi sian member aku dia nak tekal tak dapat2 .. last2 kapel dengan orang lain .. ahaha( joke je bro)

Dia memang kuat mengacau .. ada je benda nak cari gaduh .. 
kalau tak sakitkan hati orang sehari memang tak sahhh ..  ;p
kalau dia baca entry ni  mau dia maki hamun aku ..

bahasa dia pon cantikk jugakk taw .. rasa macam nak bagi flying kick kekadang tuh 
Aksi yang paling dia suka buat jelir lidah #ek elah comel sangat lerww tuuu #
tak payah cakap laa duluu memang ramai anti dengan diaa ni ..
kekadang dia terasa juga dengan sikap 2 marikh .. well , mesti laa aku tahuu perasaan diaa.. 
akkkuuu kaannn .. ehemm2..
'
'
'
'
'
'
'

'
'
'
'
'
'
'
akuuuu kann
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
Kaki blogger , dia pon ada blog macam aku ..
aku pulak jenis yang suka blogwalking..hehehe ;pp
aku puas cari url blog diaa.. tapi tak jumpa T,T


  sebernanya aku tak rapat sangat dengan mamat nii .. xbanyak aku tahu tentang kisah diaa..oke this year 2012 dia masuk kelas 3 musytari (betul ke aku eja nih) kira ok laa tuh kann.. kelas ketiga yang terpandai ;))
doa aku pada dia : semoga dia berubah menjadi baikk .. Amin !