Monday, 9 January 2012

Naim ZAIn

nama famous(famous ke?) dia kat Fb ABAM NAIM .. Entah apa nama laa tuh .. ABAM ke APAM ? hehe.. ;p
dia ni suka menyebuk , suka sangat tukar nama .. tapi yang geram nye suka ikut nick name orang .... grr ..
salah satu mangsa ialah aku ..huh +,*

paling yang aku suka tentang dia satu je , dia ni kreatif melukis kartun .. cita2 dia nak jadi kartunis kot..
apa je yang dia lukis memang awesome bagi aku yang tak tahu sangat tentang seni nihh..hehe..

Selama 2 tahun ( 1, 2 marikh) kiteorang sekelas.. tapi sadis nye Form 3 dia masuk kelas lain , 3 musy ..
kalau bukan sebab dia Excident motor sure dia dapat masuk marikh .. (budak degil gitu laa ) ..
tapi lepas excident pon masih aktif bawak motor.. ish budak zaman sekrang ( geleng kepala)
 
dia ni pon gila WWE jugakk .. macam FARID HUSNI ..  semua satu kepala.. nama Fb belakang pon ada perkataan (isBetterthanyou)

Even dia dah kelas lain tahun 2012 , tapi aku gembira sangat sbb Naim masih bergaul dengan budak marikh macam dulu2 .. macam tiada perubahan berlaku .. stil bermain bola sepak sesama lepas abis time  sekola.. rehat pon kekadang sesama .. aku sebagai kawan mesti laa gembira..
seronok tengok lelaki berkwan .. mereka tak kisah pon tentang perubahan , tak sombong , mdah berkwan & blabla.. 
Naim nih pernah pegang jawatan ketua kelas pada tahun 2011.. orang lantik dia sebb undian daripada kiteorang ni haa.. kala org daa undi mesti ingat dia boleh jadi ketua yang berdisiplin kan .. eleh , nak kira disiplin tuh , bolehh laa.. ckgu marzuni pon suka cara dia beri salam .. katanya the best antara semua ketua.. tapi setengah tahun je dia jadi ketua sebab tahun yang lain dia dah jadi pengawas ...

Well , itu je kot.. assalamualaikum ..

No comments: