Monday, 16 January 2012

Senarai Nama 3 Marikh 2012

39 Kesemua nama ;))

Muhammad Aideal - budak baru !!

Teringin pula aku nak cerita tentang Budak Baru 3 Marikh 2012 ..
Dia dari sekolah yang pandai .. budak asrama laa katakan .. tapi aku tak tahu apa ke pandai sangat dia pilih SMK SRI PANTAI , bukan bijak sangat sekolah ni tapii , kira dia patut bersyukur laa masuk kelas yang Bijak2 laa katakan .. Wahaha XD
usha sikit mukaa dia .. err.. 
'
'
v
err.. hensem ?! orgh! noo komen untuk itu .. 
kalau aku kata "mak ai , hensem gila kot aideal ni" .. err.. pelish oke .. aku memang tak akan cakap mcm tu even lakki tu rupa macam ROMEO sekali ponn.. tak percaya? kisah pulakk aku kan .. ahaha .. btw ia hanya laa example okey?!
well kalau aku cakap cm tu nanti org pk negetive tak pon TUAN punye badan kembang kempis hidung dia.. hehe
kalau kata " u are not my taste , xhensem langsung" mau diaa datang cekik aku .. kalau tak datng cekik aku , dia kutuk aku belakang2 .. ohhh ! berani kutuk laa aku , aku jugak yang dapat pahala.. terima kasih ^^

diaa ni aku rasa suka buat groupp kot , belum pape dah sumbat aku masuk group dia yang NI apa motif dia buat group tu ponn aku tak tahu .. cer cakap per motif mu buat group tu .. at least bagi 3 sebab laa yeww.. hekhek >,<

yang special tentang diaa laa kan , 
1. ejaan aidil lain sikit ( special ke tuh ? tibai je!)
2. belum seminggu dah pandai bodek cikgu (amboi ! jelas aku taw ! mana kau belajar ea!)
3. sendiri pikir laaa .. !

Saturday, 14 January 2012

Afiqin Mohd Zaki si pengawas

tengok tajuk pon pasti daa tahu nak cerita tentang siapa kan ;))
yess , this entry for himm ❤
my beloved friend ..# beloved ke ?? # ouhh taktak ! saya tak serapat yang di sangka kan ..

Dia ni salah seorang mawas pengawas lelaki 3 tahun berturut2..
 kalau dah kata pengawas mesti nak kasi tunjuk gambar pakai baju Biru .. 
gambar ni rasa nya pada tahun 2010 .. err.. rasanye lahhh =,=

1 thing i like about him ♥
Dia pandai bergaya.. gaya  dia peraga baju tuh tak boleh tahan taw ..
memang stylo gilaa.. semarrtt je tengokk ..
biasa laa kan , pereka fesyen mestilaa kena bijak peragakan baju yang cantik di badan nyew..;))
kedang2 kalau tengok profiile picture dia di facebook sekali imbas  , tak nampak macam dia langsung ..
nampak laa kehenseman dia ( aku puji ikhlas ni ;p)

dia suka snap snap gambar .. semua gambar dia cun2 .. chop2 ! gambar je , bukan orang nye ..;pp
hehe..macam pic kat atas tu.. kalau gambar sebelum edit mesti smart.. tengokk laa mutu kemera ye dakk .. ?!
dulu dia pernah jadi kawan rapat RGC .. tapi sekejap je , tak sampai satu tahunn ... entah kenapa kiteorang jadi tak rapat macam duluu.. 
Semua orang kenal dia sebagai Afiqin Gaga .. nama yang di ambil dari lady gagah gaga .. peminat fanatik laa katakan .. semua lagu lady gaga dia tahuu .. sebut je lagu apa korang nak dengar , nanti radio tu akan play laa.. hehehe ;pp
tapi sekarang dah tukar pulakk nick name dia jadi afiqin bloom bloomm...  mayb bloom2 tu asal dari buih kot kann .. hehehe (mngarut je aku nih)



kisah budak Wan fakrul atif

hai , hari ni topik cerita tentang budak juvana .. wahaha XD kejam nye lahhh aku ni ..
Nama dia WAN FAKRUL ATIF .. setngah orang panggil dia latib or budak juvana sebab sikap dia yang second day masuk sekolah dahh macammm ... #no komen ..
dia ni Budak baru , baru masuk smk sri pantai tahun 2011 , 2 marikh .. mula2 ingat dia ni baik laa kan..
tapi dah second day dah nampak belang dia tuh..ish2 .. 
Dia ni Banyak jugak awek , setiap bulan ada je realitionship dia tukar # lu pk lu bagus laa tukar bykk2 tuh ?!#
tapi sian member aku dia nak tekal tak dapat2 .. last2 kapel dengan orang lain .. ahaha( joke je bro)

Dia memang kuat mengacau .. ada je benda nak cari gaduh .. 
kalau tak sakitkan hati orang sehari memang tak sahhh ..  ;p
kalau dia baca entry ni  mau dia maki hamun aku ..

bahasa dia pon cantikk jugakk taw .. rasa macam nak bagi flying kick kekadang tuh 
Aksi yang paling dia suka buat jelir lidah #ek elah comel sangat lerww tuuu #
tak payah cakap laa duluu memang ramai anti dengan diaa ni ..
kekadang dia terasa juga dengan sikap 2 marikh .. well , mesti laa aku tahuu perasaan diaa.. 
akkkuuu kaannn .. ehemm2..
'
'
'
'
'
'
'

'
'
'
'
'
'
'
akuuuu kann
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
Kaki blogger , dia pon ada blog macam aku ..
aku pulak jenis yang suka blogwalking..hehehe ;pp
aku puas cari url blog diaa.. tapi tak jumpa T,T


  sebernanya aku tak rapat sangat dengan mamat nii .. xbanyak aku tahu tentang kisah diaa..oke this year 2012 dia masuk kelas 3 musytari (betul ke aku eja nih) kira ok laa tuh kann.. kelas ketiga yang terpandai ;))
doa aku pada dia : semoga dia berubah menjadi baikk .. Amin !

Monday, 9 January 2012

Naim ZAIn

nama famous(famous ke?) dia kat Fb ABAM NAIM .. Entah apa nama laa tuh .. ABAM ke APAM ? hehe.. ;p
dia ni suka menyebuk , suka sangat tukar nama .. tapi yang geram nye suka ikut nick name orang .... grr ..
salah satu mangsa ialah aku ..huh +,*

paling yang aku suka tentang dia satu je , dia ni kreatif melukis kartun .. cita2 dia nak jadi kartunis kot..
apa je yang dia lukis memang awesome bagi aku yang tak tahu sangat tentang seni nihh..hehe..

Selama 2 tahun ( 1, 2 marikh) kiteorang sekelas.. tapi sadis nye Form 3 dia masuk kelas lain , 3 musy ..
kalau bukan sebab dia Excident motor sure dia dapat masuk marikh .. (budak degil gitu laa ) ..
tapi lepas excident pon masih aktif bawak motor.. ish budak zaman sekrang ( geleng kepala)
 
dia ni pon gila WWE jugakk .. macam FARID HUSNI ..  semua satu kepala.. nama Fb belakang pon ada perkataan (isBetterthanyou)

Even dia dah kelas lain tahun 2012 , tapi aku gembira sangat sbb Naim masih bergaul dengan budak marikh macam dulu2 .. macam tiada perubahan berlaku .. stil bermain bola sepak sesama lepas abis time  sekola.. rehat pon kekadang sesama .. aku sebagai kawan mesti laa gembira..
seronok tengok lelaki berkwan .. mereka tak kisah pon tentang perubahan , tak sombong , mdah berkwan & blabla.. 
Naim nih pernah pegang jawatan ketua kelas pada tahun 2011.. orang lantik dia sebb undian daripada kiteorang ni haa.. kala org daa undi mesti ingat dia boleh jadi ketua yang berdisiplin kan .. eleh , nak kira disiplin tuh , bolehh laa.. ckgu marzuni pon suka cara dia beri salam .. katanya the best antara semua ketua.. tapi setengah tahun je dia jadi ketua sebab tahun yang lain dia dah jadi pengawas ...

Well , itu je kot.. assalamualaikum ..

Farid Husni (IsBetterThanYou)

 
dia jenis yang kalau kat fb memang suka fight .. eh , bukan fight2 yang bertumbuk2 tuhh .. dia fight jenis komen , kalau boleh nak menang je .. XD

dia ni baikk laa jugakk , kira masih boleh list kan lagi laa dalam kategori baikk kan, sbb dia ni pon suka tolong orang bila orang datang minta tolong .. sure dia akan tolong , lebih2 lagi bab lappy ni kan .. mesti dia akan tolong.. biase laa orang yang mahir kann..

Dia ni orang nye agak gilaa , suka buli orang kekadang tuh tapi kekadang sanggup relakan diri Dibuli..  ahaha.. pernah time 2 marikh RGC cabar dia dokk tengah tangga time hujan lebat , tgh2 petir sambar menyambar.. dia sahut cabaran .. tak takut langsung .. wahh , gua tabik sama lu .. esok datng sekolah dengan gagah nye tanpa selsema atau deman ..#big clap for you#

dia suka sangat tengok WWE .. tah apa yang best nye .. sampai cikgu tanya siapa HERO dia .. yang dia bagi contoh Orang yang suka bergusti jugakk .. perangai dia series macam ayah aku .. suka sangat tengok WWE tapi aku kagum gila dengan diaa.. dia bkan minat suka2 je , siap pergi event WWE tuh lagii .. Tengokk la gmbr kat atas tuh .. tuh bukti dia pergi event WWE tuh , siap masuk tv lagi (eleh bangga ler tuhh)
  
tak puas hati tengokk ni haa.. hehe..
dia ni rapat kat Fb je tapi cuba kalau kat luar.. Haram nak menegur,,hehehe..
oke laa , tak tahu nak tambah apa lagi .. bukan rapat sangat ... so byk tak tahu laa tentang dia. kalau terlebih tahu pulak , mau awek dia cemburu ..ehehe ;pp


Cerita tentang Faiz Zainon

Assalammualaikum..

for today , nak story sikit tentang mamat yang bernama Faiz .. lelaki yang paling top dari segi pelajaran oke!
dia ni hyperactive tapi tak tahu apa rahsia dia bahagi kan masa dengan belajar.. teringin juga aku tahu rahsia dia.. ehem2 !!
nih laa mamat yang MAHAL Sangat SENYUMAN dia tuhh !
bajet MAhal sangat je ;p

dia ni kalau nak bergaul dengan perempuan susah gila ..
setahun tuh boleh kira laa..
chop2 ! aku ada bagi tahu tak yang dia ni sombong susah berckap  dengan budak kelas sendiri terutama perempuan  ?ada???
oke tada kan .. nak story skit laa kan .. dia ni kalau dengan akakakakaka a.k.a kakak , hehe .. bukan main baik lagi ( siyes aku pelik , asal dengan bdak kls sendiri susah )
dalam kelas tuh selalu nye dia cakap dengan Fazilyn , syairah , shue .. err, aku ?
aku pon bukan jenis banyak mulut .. aku hanya pandai senyum je dengan dia.. ahah....
well aku bukan la permah mana .. ahaha..

benda paling budak perempuan(atau lebih terperinci HANYA geng RGC) gerun tentang dia ialah mata dia .. kalau pusing belakang ( dulu2 dok depan dia) kalo terpandang mata dia , cepat2 kalis pandang depan .. takut tengok mata dia yang bulat tuhh .. terasa macam nak jolok2 je mata tuh .. ahaha XD.. klo tegur mesti makin dia buat mata dia yang dia rasa VOGUE tuh...ehehe (joke je)

facebook dia terlalu banyak , friend list aku penuh dengan fb dia jela (oke fine , aku tipu tuh )
mesti ingatan dia tak kuat ingat password & email dia kan .. haaa, tuh laa rajin sngat buat byk akaun..(gelak sama lu XD) terasa diri ni jahat ..hehe.. joke je k.. ;))

tapi kan bila dah kawan dengan dia , da mula tegur2 sikit , da mula pinjam2 brg(itu dia pye prangai k)
kiteorang (geng RGC) mula rapat dengan dia.. & dia tada laa seteruk , sesombong yang disangka kan ..;)) biase laa tu , mula2 mesti malu2 kucingkan ..hehe..

oke that all about he.. sori kepada tuan badan kalau terasa ke apa ke kan ^^
nah ambil gula-gula ni tanda minta maaf ..hehe

Friday, 6 January 2012

Aksi Gila budak lelaki 2 marikh (jamuan akhir thun)

atip tak betull ..ahaha

kesian shah menunggu mcm org tak betul..hehe

siot je ayat faiz.ahaha

Jamuan Akhir tahun 2 Marikh 2010 ( Taman Jaya)

Guru Kelas : Ustazah Wan Maziah
Ketua kelas : Arif Amir
Penolong : Nur Naini Dahlan
Bilangan murid : 41 Orang

 

Memey & farid Husni
Baayah , ain syazwani , Fazilyn 
ayep(amir) & umie (ustzah)
syairah , shuhada , Atip . ayep , Farid sobron


hujan renai-renai
mimi, shue , farah ,naini , alin