Monday, 9 January 2012

Farid Husni (IsBetterThanYou)

 
dia jenis yang kalau kat fb memang suka fight .. eh , bukan fight2 yang bertumbuk2 tuhh .. dia fight jenis komen , kalau boleh nak menang je .. XD

dia ni baikk laa jugakk , kira masih boleh list kan lagi laa dalam kategori baikk kan, sbb dia ni pon suka tolong orang bila orang datang minta tolong .. sure dia akan tolong , lebih2 lagi bab lappy ni kan .. mesti dia akan tolong.. biase laa orang yang mahir kann..

Dia ni orang nye agak gilaa , suka buli orang kekadang tuh tapi kekadang sanggup relakan diri Dibuli..  ahaha.. pernah time 2 marikh RGC cabar dia dokk tengah tangga time hujan lebat , tgh2 petir sambar menyambar.. dia sahut cabaran .. tak takut langsung .. wahh , gua tabik sama lu .. esok datng sekolah dengan gagah nye tanpa selsema atau deman ..#big clap for you#

dia suka sangat tengok WWE .. tah apa yang best nye .. sampai cikgu tanya siapa HERO dia .. yang dia bagi contoh Orang yang suka bergusti jugakk .. perangai dia series macam ayah aku .. suka sangat tengok WWE tapi aku kagum gila dengan diaa.. dia bkan minat suka2 je , siap pergi event WWE tuh lagii .. Tengokk la gmbr kat atas tuh .. tuh bukti dia pergi event WWE tuh , siap masuk tv lagi (eleh bangga ler tuhh)
  
tak puas hati tengokk ni haa.. hehe..
dia ni rapat kat Fb je tapi cuba kalau kat luar.. Haram nak menegur,,hehehe..
oke laa , tak tahu nak tambah apa lagi .. bukan rapat sangat ... so byk tak tahu laa tentang dia. kalau terlebih tahu pulak , mau awek dia cemburu ..ehehe ;pp


No comments: