Saturday, 14 January 2012

Afiqin Mohd Zaki si pengawas

tengok tajuk pon pasti daa tahu nak cerita tentang siapa kan ;))
yess , this entry for himm ❤
my beloved friend ..# beloved ke ?? # ouhh taktak ! saya tak serapat yang di sangka kan ..

Dia ni salah seorang mawas pengawas lelaki 3 tahun berturut2..
 kalau dah kata pengawas mesti nak kasi tunjuk gambar pakai baju Biru .. 
gambar ni rasa nya pada tahun 2010 .. err.. rasanye lahhh =,=

1 thing i like about him ♥
Dia pandai bergaya.. gaya  dia peraga baju tuh tak boleh tahan taw ..
memang stylo gilaa.. semarrtt je tengokk ..
biasa laa kan , pereka fesyen mestilaa kena bijak peragakan baju yang cantik di badan nyew..;))
kedang2 kalau tengok profiile picture dia di facebook sekali imbas  , tak nampak macam dia langsung ..
nampak laa kehenseman dia ( aku puji ikhlas ni ;p)

dia suka snap snap gambar .. semua gambar dia cun2 .. chop2 ! gambar je , bukan orang nye ..;pp
hehe..macam pic kat atas tu.. kalau gambar sebelum edit mesti smart.. tengokk laa mutu kemera ye dakk .. ?!
dulu dia pernah jadi kawan rapat RGC .. tapi sekejap je , tak sampai satu tahunn ... entah kenapa kiteorang jadi tak rapat macam duluu.. 
Semua orang kenal dia sebagai Afiqin Gaga .. nama yang di ambil dari lady gagah gaga .. peminat fanatik laa katakan .. semua lagu lady gaga dia tahuu .. sebut je lagu apa korang nak dengar , nanti radio tu akan play laa.. hehehe ;pp
tapi sekarang dah tukar pulakk nick name dia jadi afiqin bloom bloomm...  mayb bloom2 tu asal dari buih kot kann .. hehehe (mngarut je aku nih)



2 comments:

Asnida Ridzuan said...

semart lahh pengawas nih.
Siyes eh !

Memorial Sahabat said...

smart ke? bolehh laa ^^ hehe